Porovnanie cien » Obchody » Datart.sk - zoznam produktov

Hodnotenie užívateľov:
  • 1.55667
(3x)

Datart.sk

DATART MEGASTORE, s.r.o.        Certifikovaný e-shop

Filtrovať:

Uživateľské recenzie Datart.sk

Celkové hodnotenie
  • 1.67
Komfort nakupovania
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Skoré doručenie
  • 3

Julia T, 9.3.2021


PRE:
  • nic
PROTI:
  • vsetko, neodporucam

Maximalna nespokojnost uz pri doruceni - drzi kurieri, 1 vyrobok poskodeny - po otvoreni sme zistili, ze je prasknuty a nepouzitelny, ako keby niekomu spadol a praskol na zadnej a bocnej strane, dalsi s pokazenym motorom, co sa ukazalo na dalsi den po jeho zapnuti a pretrvavalo aj dalsie 2 dni. Minimalne 6x sa volalo na call centrum, kde nevedia a NECHCU vyjst v ustrety pri vrateni vyrobku s odvozom, na ktory ma spotrebitel narok, ohradzuju sa nezmyselnymi nelogickymi vecami (ako napr. nemali ste to preberat poskodene - hoci poskodenia navonok neboli vidno, do motora a cez krabicu predsa nevidim..), ktore su chore. To, ze sa niekolko krat pisali emaily s fotografiami a dokonca emailovali ich ombudsmanovi, ani nespominam...nic sa nevyriesilo.
Urcite neodporucam, nevedia vyjst v ustrety, nevedia a nechcu sa postarat o odvezenie poskodenych novych spotrebicov, ktore su nepouzitelne. Velke sklamanie a hlavne nervy a starosti okolo, ak vyslovene nemusite, vyhnite sa tomuto obchodu

Zobraziť celú recenziu
Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Celkové hodnotenie
  • 2
Komfort nakupovania
  • 2
Zákaznický servis
  • 2
Skoré doručenie
  • 2

Peter H, 21.1.2021


PRE:
  • mali výhodné ceny dodanie bolo v celku dobré
PROTI:
  • Výrobok prišiel poškodený na zákazníckej linke nič neriešia poslali ma riešiť na to na predajňu čo sa nedá v tejto situácií.

Objednal som si hernú konzolu. Dodanie bolo síce rýchle ale konzola bola poškodená,preto som ju musel odoslať späť na reklamáciu, čo ma stáli ďalšie výdavky. Momentálne čakám kedy ma bude niekto z Datart kontaktovať.Nemám ani konzolu ani peniaze. Bohužiaľ z nákupu som veľmi sklamaný. Škoda.

Zobraziť celú recenziu
Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 1.

Celkové hodnotenie
  • 1
Komfort nakupovania
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Skoré doručenie
  • 1

Veronika, 11.12.2020


PRE:
  • Nič
PROTI:
  • Celé zle

Z mojej skúsenosti obchod neodporúčam. Dôvod? Manžel mi cez nich zakúpil iphone, po 11m odišiel mikrofón na ňom. Telefón nepadol , neohol sa, nerozbil a ani neutopil, nič podobného. Od začiatku chráneny ochranným sklom, či púzdrom. Išla som teda telefón vyreklamovať a oni čo prvé urobili? 11m iphone otvorili! Veľká chyba. V ten deň ako som si po tel.došla, som spísala sťažnosť a zaniesla tel. do istoru. Tam po 2och dňoch mi zavolali, že telefón sa VÔBEC nemal otvárať a zároveň chýbaju náhradne diely(3šrúbky). Znova som išla do datartu. Výsmech z ich strany a stále vyhovaračky, že si za to môžem sama, ako-nevysvetlili. Včera došla správa od ich úžasnych ombudsmanov. Znova, že si za to môžem sama, že sa prikláňaju na stranu ich servisu a môžu mi telefón opraviť na moje náklady. NIKDY u vás už ani kábel nekúpim a verte,,že sa to moje okolie dozvie. Nech sa táto moja skúsenosť a ako čítam je ich oveľa viacej šíri ďalej. Pochopila by som všetko, keby mi padol, rozbil sa, utopila by som ho, keby mi končila záruka, ale takto? Takže chápem, že máte presný rozpočet na mesačne reklamácie, ale toto ste prehnali, čo som si s Vámi za posledny mesiac užila. NEODPORÚČAM!!!!!!!! A ešte ma na dieloch okradli. HANBA

Zobraziť celú recenziu
Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Celkové hodnotenie
  • 2
Komfort nakupovania
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Skoré doručenie
  • 4

Anna Zvolen, 30.11.2016


PRE:
  • Nikdy viac inter. obchod DATARD!!!!
PROTI:
  • Tovar mi nebol kompletne doručený miesto 3 kusov zubné kefky PRO 400 Green mi prišla len jedna.Dodatočne poslali ďalšie 2 kusy, z toho 1 kus nebol kompletný chýbalo telo zubnej kefky!!!Bola tam len nabíja%cka a nádstavec malá kefička.

Prvý aj posledný raz som si objednala cez tento inernetový obchod. Som dôchodkyňa a 2x mať prekvapenie, nedodržanie objednaných kusov miesto 3 pošlú len jeden výrobok, a druhý raz zaslatie zvyšných 2 kusov,1 sada nebola kompletná!!!!Majú v sklade zlodeja a nezodpovedného pracovníka v sklade pri expedícii tovaru!! Nikdy viac v tomto obchode nenakupujem. Som zvedavá, ako ma vyriešia s 1 kus nekompletnou krabicou zubná kefka Pro 400 Green.Zvolen

Zobraziť celú recenziu
Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 1.

belmondo, 28.1.2016


PRE:
  • Vždy som spokojný u Vás.
PROTI:
  • Bez pripomienok.

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 1.

Peter, 14.1.2016


PRE:
  • keď viem čo chcem tat to u vás najdem

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Nica, 18.12.2015


PRE:
  • Bez výchrad. Pri komunikácii s dámou zákazníckej linky som bol spokojný, pred výberom modelu ochotne poradila, vysvetlila a nesnažila sa robiť marketingovú prednášku, aby získala nového kupca. Z webu som si jej informácie o produkte potvrdil aj na rôznych zahraničných diskusných forach.
  • Doprava super, páni veľmi ochotne a dobre vyniesli práčku na poschodie a spravili jej montáž s uvedením do prevádzky..
PROTI:
  • 000

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

jarok, 4.12.2015


PRE:
  • OK
PROTI:
  • NA

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

kaata, 20.11.2015


PRE:
  • rychle vyzdvihnutie na pumpe sme naozaj ocenili
PROTI:
  • nic

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Ján, 18.11.2015


PRE:
  • Všetko fajn

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Talen, 30.10.2015


PRE:
  • Priniesli , vyniesli , zapojili a staru zobrali.

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Vladis, 31.7.2015


PRE:
  • možnosť odloženia tovaru (rezervovanie tovaru)
  • príjemný personál v predajni Datart Banská Bystrica :)

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 1.

VT, 19.7.2015


PRE:
  • ÚPLNE SPOKOJNÝ

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

robo, 14.7.2015


PRE:
  • dobre
PROTI:
  • neviem preco Datart nerozváža tovar svojou dopravou, ,,obyčajný kuriery sú nezodpovedný,arogantný a hrubý . Buduci nákup budem realizovať iba pod podmienkou,že mi Datart zaručí dopravu svojim autom!!!!

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Mańo, 13.6.2015


PRE:
  • super obchod
PROTI:
  • nič

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Peto, 20.5.2015


PRE:
  • Ochotný personál
PROTI:
  • Nieje partnerom Lyoness

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

hmd, 13.5.2015


PRE:
  • vždy perfektný obchod

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

evina, 13.5.2015


PRE:
  • perfektna doprava,tovar vyneseny až do bytu bez pomoci majitela

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

Brano, 13.5.2015


PRE:
  • Maximalne tak cena.
PROTI:
  • Nema na sklade tovar, ktory je oznaceny ako "na sklade".
  • Dodanie " zajtra" znamena "cca do dvoch tyzdnov".

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

ANDY, 30.4.2015


PRE:
  • Dobra cena

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.

1 2 3 4 .. 164Ďalšie

Pridať recenziu pre Datart.sk

  • Napíšte v bodoch výhody a prednosti tohto obchod.
  • Prečo ste sa rozhodli pre tento obchod (v bodoch).
  • Každý bod napíšte na nový riadok.
 
  • Napíšte v bodoch nevýhody a zápory tohto obchodu.
  • Prečo by ste tento obchod nedoporučili (v bodoch).
  • Každý bod napíšte na nový riadok.
 
  • Napíšte krátku recenziu obchodu.
  • Popíšte vlastné skúsenosti so službami obchodu.
  • Doporučili by ste tento obchod svojim známym?
  • Prečo by ste ho doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovania        
*Zákaznický servis        
*Skoré doručenie        

* Položky označené hviezdičkou sú povinné!

Obsah stránok www.najlepsie-ceny.sk je chránený autorským zákonom. Prepis, šírenie alebo iné sprístupňovanie tohto obsahu či jeho častí verejnosti, a to akýmkoľvek spôsobom, je bez predchádzajúceho súhlasu autorov týchto stránok v rozpore s právnym poriadkom Slovenskej republiky.
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. viac informácií tu.