Porovnanie cien » Obchody » Andreashop.sk - zoznam produktov

Hodnotenie užívateľov:
  • 1
(1x)

Andreashop.sk

ANDREA SHOP, s.r.o.       

Filtrovať:

Uživateľské recenzie Andreashop.sk

Celkové hodnotenie
  • 1
Komfort nakupovania
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Skoré doručenie
  • 1

Alena, 17.3.2016


V ponuke maju akciovy tovar, ktory nevedia za akciovu cenu dodat.

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 1.

Celkové hodnotenie
  • 4
Komfort nakupovania
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Skoré doručenie
  • 4

Neznámý, 6.8.2014


dobre

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 1.

Celkové hodnotenie
  • 1.67
Komfort nakupovania
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Skoré doručenie
  • 1

Kudělková, 4.2.2014

PROTI:
  • 3.1.2014 jsem si objednala pračku. Pod kartonem po rozbalení byla prasklá. Po urgencích došlo k výměně pračky 20.1.2014, ovšem nová pračka měla přelomenou hadici, do dnešního dne 4.2.2014 nemám vyřešenou reklamaci.

Tento obchod rozhodně nedoporučuji, řešení v reklamaci je v nedohlednu, bude vás to stát peníze a čas.

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 7.

Celkové hodnotenie
  • 1.67
Komfort nakupovania
  • 2
Zákaznický servis
  • 1
Skoré doručenie
  • 2

Neznámý, 14.10.2013


PRE:
  • nič
PROTI:
  • všetko

obchod musí začat řiešit svoje problémy včas,zaslali mi vad.vyrobok a to už očividne vedeli,a i cez upozornenia emaili a pod,nereaguju neda sa dovolat,nikdy by som v tomto obchode nenakupila ani nepororučila.

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 100% zákazníkov zo 13.

Celkové hodnotenie
  • 1
Komfort nakupovania
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Skoré doručenie
  • 1

Neznámý, 30.10.2012


Na objednávku so čakala 3 mesiace, uvedený tovar vôbec nemali na sklade, objednávku som zrušila a až po mesačnom zrušení mi telefonovali, či mám ešte záujem o tovar...

Pomohlo Vám toto hodnotenie? ÁNO | NIE
Ďakujeme, Vaše hlasovanie bolo uložené.
Táto recenzia pomohla 96% zákazníkov zo 26.

Pridať recenziu pre Andreashop.sk

  • Napíšte v bodoch výhody a prednosti tohto obchod.
  • Prečo ste sa rozhodli pre tento obchod (v bodoch).
  • Každý bod napíšte na nový riadok.
 
  • Napíšte v bodoch nevýhody a zápory tohto obchodu.
  • Prečo by ste tento obchod nedoporučili (v bodoch).
  • Každý bod napíšte na nový riadok.
 
  • Napíšte krátku recenziu obchodu.
  • Popíšte vlastné skúsenosti so službami obchodu.
  • Doporučili by ste tento obchod svojim známym?
  • Prečo by ste ho doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovania        
*Zákaznický servis        
*Skoré doručenie        

* Položky označené hviezdičkou sú povinné!

Obsah stránok www.najlepsie-ceny.sk je chránený autorským zákonom. Prepis, šírenie alebo iné sprístupňovanie tohto obsahu či jeho častí verejnosti, a to akýmkoľvek spôsobom, je bez predchádzajúceho súhlasu autorov týchto stránok v rozpore s právnym poriadkom Slovenskej republiky.
Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. viac informácií tu.